натпреварувачи
4 671

Сојузите што завршиле на првите 25 места во крајното рангирање ќе добијат ваучери за дијаманти, како што следува:

1-во место - 5 000 000 Дијаманти
2-ро место - 3 000 000 Дијаманти
3-то место - 2 000 000 Дијаманти
4-то место - 1 500 000 Дијаманти
 
5-то место - 1 250 000 Дијаманти
6-то до 10-то место - 1 000 000 Дијаманти
11-то до 25-то место - 750 000 Дијаманти
Шампион на Херојска трка за територија

Шампион на Херојска трка за територија

Победниците во турнирот ќе ја имаат честа да го поседуваат овој златен медал во своите профили во сите светови.
Вицешампион во Херојска трка за територија

Вицешампион во Херојска трка за територија

Членовите на сојузот што завршил на 2-ро место во турнирот, ќе ја имаат честа да го поседуваат овој сребрен медал во своите профили во сите светови.
Бронзен медалист во Херојска трка за територија

Бронзен медалист во Херојска трка за територија

Членовите на сојузот што завршил на 3-то место во турнирот, ќе ја имаат честа да го поседуваат овој бронзен медал во своите профили во сите светови.
Заштитник

Заштитник

Играчите од сојузите што успеале да запрат најмалку еден номадски напад и ги зачувале заштитните поени, ќе го добијат овој медал во своите профили во сите светови.
Учесник во Херојска трка за територија

Учесник во Херојска трка за територија

Членовите на сојузите, рангирани во финалните топ 25, ќе го добијат овој медал.