натпреварувачи
2 369

Настапи времето да бидат покорени нови територии!


Империја Онлајн со гордост ви го претставува петтото издание на Трка за територија!
Дали сте спремни да покорувате замоци и да ги заштиутувате колку што можете... повторно?
Териториите се тука и се готови да бидат освоени!
Ќе станете ли дел од територијалниот турнир?


Сѐ уште нема достапни клипови